Για όσους γνωρίζουν, ζουν και αγαπούν την αριστοκρατική και καλαίσθητη ζωή, οι πολυτελείς διακοπές σε ακριβούς και top προορισμούς είναι ένα αναμενόμενο γεγονός.

Πολυτελή Διαμερίσματα στο Σαγηνευτικό Πόρτο Χέλι

Ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Έλληνες και ξένους κροίσους, και όχι μόνο, αποτελεί και το Πόρτο Χέλι – το χωριό που βρίσκεται στις όχθες του Σαρωνικού και μοιάζει κατά πολύ με νησί.

Αν και με ολιγάριθμο πληθυσμό, το Πόρτο Χέλι, με τα υπέροχα νερά και τις παραλίες του κατάφερε να κερδίσει τους επισκέπτες που το προσεγγίζουν με τα ιδιωτικά τους σκάφη.

Με σκοπό της κάλυψη της ξαφνικής τουριστικής ζήτησης που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια, έχουν ανεγερθεί πολλά ξενοδοχεία, αλλά και καταλύματα, τα οποία έχουν προσαρμοστεί, έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα πορτοφόλια.

Ένα μεγάλο μέρος του τουρισμού, ξεφεύγει πλέον από τις ξενοδοχειακές μονάδες, και εκφράζει την προτίμησή του σε ξενοδοχειακά διαμερίσματα, που προσφέρουν τις ανέσεις μιας ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά παράλληλα και τη ζεστασιά ενός σπιτιού.

Τα ξενοδοχειακά διαμερίσματα έχουν προσαρμοστεί, έτσι ώστε να είναι πλήρως εξοπλισμένα και να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και πολυτέλεια, σε ένα πιο ιδιωτικό σκηνικό για τον πελάτη, ενώ η προτίμηση σε αυτά, οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε σχέση με τα ξενοδοχεία.

Με γνώμονα την ξεκούραση, την χαλάρωση, αλλά και την καλοπέραση του πελάτη, δημιουργούνται υπερπολυτελή και πλήρως λειτουργικά διαμερίσματα, τα οποία ικανοποιούν κάθε γούστο και απαίτηση.

Είτε οι διακοπές αφορούν μια ολιγοήμερη απόδραση, είτε μια εξόρμηση που θα διαρκέσει κάποιους μήνες του καλοκαιριού, είναι σημαντικό για τον θαμώνα να νιώσει άνετα και να μπορέσει να προβεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμεί, απολαμβάνοντας παράλληλα τη διαφορετικότητα και την αναζωογόνηση που προσφέρει η καλοκαιρινή εξόρμηση.

Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος Aloe συνδυάζουν τις πολυτελείς διακοπές και ανέσεις, με ένα απολύτως ήρεμο και ειδυλλιακό σκηνικό, έτσι ώστε να σας προσφέρουν αξέχαστες αναμνήσεις, αλλά και ανυπομονησία για την επόμενή σας επίσκεψη.