Ανάμεσα στο πράσινο του βουνού και στο γαλάζιο της Μεσογείου, βρίσκεται ένα χωριουδάκι, το οποίο έχει μπει στις καρδιές όσων αγαπούν την καλή ζωή και την πολυτέλεια, μακριά από κοσμοπολίτικους προορισμούς και αδιάκριτα βλέμματα.

Το Πόρτο Χέλι είναι ένα μικρό κόσμημα, γεμάτο πολυτελείς επαύλεις και εντυπωσιακά αριστοκρατικά καταλύματα, που αποπνέουν έναν αέρα καλαισθησίας και άνετης ζωής. Η θέση του, κοντά στα νησιά του Σαρωνικού, τα οποία είναι ψηλά στη λίστα προτιμήσεων των μεγιστάνων ανά τον κόσμο, αλλά και η δική του ομορφιά, το έχουν καταστήσει κορυφαίο προορισμό.

Λόγω του αυξημένου αριθμού παραθεριστών που παρατηρείται στο νησί, έχει αυξηθεί και η ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων υψηλής αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού, το οποία δε θα μπορούσαν να υστερούν σε ανέσεις.

Πολυτελείς Παροχές Διαμερισμάτων και Ξενοδοχειακών Μονάδων

Για να ενδυναμώσουν και να στηρίξουν το είδος τουρισμού που έχει προσελκύσει η περιοχή, οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων τα έχουν εξοπλίσει με πληθώρα ανέσεων, που ξεπερνούν κάθε γούστο και προσδοκία.

Σε μια προσπάθεια ανταγωνισμού, πολλά είναι τα διαμερίσματα και τα τουριστικά θέρετρα με εξωπραγματικές παροχές, έτσι ώστε να εντυπωσιάσουν τους πιθανούς τους θαμώνες.

Από τις πιο απλές και αναμενόμενες παροχές, όπως είναι τα είδη μπάνιου, μέχρι και τα πιο extreme, όπως είναι οι παροχές τεχνολογίας, όλα έχουν μια εκλεπτυσμένη υφή και προσεγμένο γούστο.

Σαμπουάν και αφρόλουτρα γνωστών οίκων, με αρώματα Μεσογείου και προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε θέρετρου, τηλεοράσεις και ηχεία τελευταίας τεχνολογίας για μεγαλύτερη απόλαυση, ιδιωτικές ξαπλώστρες, και πισίνες πολλές φορές, κουζίνες με εντοιχισμένα μάτια και φούρνους, αλλά και όλα τα μαγειρικά σκεύη, καφετιέρες και βραστήρες με όλα τα σχετικά προϊόντα για την παρασκευή καφέ ή τσαγιού είναι μόνο λίγα από αυτά που απολαμβάνουν όσοι επιλέξουν να κάνουν διακοπές στο Πόρτο Χέλι.

Αν λάβουμε υπόψη ότι τα πιο πάνω, τις πλείστες φορές συνοδεύονται και από άλλες υπηρεσίες, όπως spa, massage και διάφορες θεραπείες, η εμπειρία τερματίζεται και μένει χαραγμένη στη μνήμη σας.