Ανάμεσα στο πράσινο του βουνού και στα καταγάλανα, καθαρά νερά της Μεσογείου, σήμα κατατεθέν του Πόρτο Χέλι, βρίσκονται τα διαμερίσματα Aloe. Μέσα από την πολυετή μας εμπειρία, έχουμε ως σκοπό να παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση και είμαστε προετοιμασμένοι να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Προσεγμένη Διαμονή και Εξυπηρέτηση

Κατανοώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, και στοχεύοντας στην παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους, έχουμε δημιουργήσει τα διαμερίσματά μας με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Για τους λάτρεις της καλής και εκλεπτυσμένης ζωής, που αναζητάνε μόνο το καλύτερο, έχουμε διακοσμήσει τους εξωτερικούς χώρους μας με την παραδοσιακή πέτρα, σήμα κατατεθέν όλων των ελληνικών νησιών, παντρεύοντάς την με όλες τις μοντέρνες ανέσεις της σύγχρονης ζωής, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, που αναζητούν την άνεση και την πολυτέλεια σε ένα τοπικό σκηνικό.

Με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση και ξεκούρασή σας, φροντίσαμε έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μασάζ, μανικιούρ και πεντικιούρ για αυτούς που θέλουν να νιώθουν και να είναι όμορφοι και ανανεωμένοι, ακόμη και κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αναγνωρίζοντας και την ανάγκη των οικογενειών που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, έχουμε φροντίσει για την παροχή baby sitter, έτσι ώστε να μπορέσουν οι γονείς να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, ενώ τα παιδιά τους βρίσκονται σε ασφαλή χώρο διασκεδάζοντας υπό την φύλαξη και επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας.

Τα διαμερίσματα Aloe απευθύνονται στους λάτρεις της καλής ζωής που επιθυμούν την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση στις διακοπές τους, απολαμβάνοντας παράλληλα πολυτελείς ανέσεις και υπηρεσίες, που θα απογειώσουν τη διαμονή τους στο Πόρτο Χέλι.

Τα ευρύχωρα δωμάτια του Aloe, τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματά του, με τελευταίας τεχνολογίας οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις και ηχεία, με τη μοντέρνα, προσεγμένη επίπλωση και τα ανατομικά στρώματα σε συνδυασμό με το μαγευτικό σκηνικό που προσφέρει η περιοχή, αποτελούν την ιδανική επιλογή για παραθερισμό και ξεκούραση.