Είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είτε λόγω μακροπρόθεσμων διακοπών, πολλές φορές δημιουργείται η ανάγκη διαμονής εκτός σπιτιού. Τα τουριστικά διαμερίσματα κατακτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στις επιλογές τόσο των τουριστών, όσο και των επαγγελματιών που ταξιδεύουν.

Προσεγμένη Ατμόσφαιρα

Στις περιπτώσεις που η απουσία από το σπίτι είναι μεγάλη, υπάρχει η ανάγκη της αίσθησης της σπιτικής ατμόσφαιρας και των ανέσεων που απολαμβάνετε στον προσωπικό σας χώρο. Έχοντας αναγνωρίσει αυτή την ανάγκη, τα τουριστικά διαμερίσματα έχουν φροντίσει, έτσι ώστε να σας παρέχουν ένα καταφύγιο μακριά από το σπίτι σας, στο οποίο να μπορείτε να καταφύγετε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα κάνατε και σπίτι σας.

Θα μπορούσατε να χαλαρώσετε σερφάροντας online ή παίζοντας ένα από τα πολλά τυχερά παιχνίδια στο Spin Palace, με μεγάλα ποσοστά κέρδους και με απόλυτη ασφάλεια.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας και όπως και αν επιλέξετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε, τα τουριστικά διαμερίσματα, έχουν εξελιχθεί, έτσι ώστε να παρέχουν και να υπερβαίνουν τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού.

Τα διαμερίσματα στο Aloe, στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι, με θεά σε βουνό ή θάλασσα, είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα για να αισθάνεστε ακριβώς σαν στο σπίτι σας. Με υπηρεσίες πλυντηρίου, και 24ωρη εξυπηρέτηση, μπορείτε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε, ενώ τα ιδιωτικά μπαλκόνια και ο κοινόχρηστος κήπος προσφέρονται για χαλάρωση μέσα ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τόσο από θέμα ηλεκτρικών συσκευών, όπως ο φούρνος μικροκυμάτων, η κουζίνα, το ψυγείο, η τοστιέρα, ο βραστήρας και η καφετιέρα, αλλά και από θέμα οικιακών συσκευών, παρέχει τη δυνατότητα ετοιμασίας γευμάτων, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο minimal επιπλωμένο σαλόνι, και ολοκληρώνουν το αίσθημα της σπιτικής ηρεμίας.

Τα είδη και αξεσουάρ μπάνιου, που επίσης παρέχονται στο διαμέρισμα κορυφώνουν το αίσθημα χαλάρωσης και σε συνδυασμό με τα ανατομικά στρώματα, εξασφαλίζουν έναν ήρεμο ύπνο για να μπορέσετε να ξεκινήσετε φρέσκοι και έτοιμοι την καινούρια μέρα, είτε αυτή αφορά τη ξενάγησή σας στην περιοχή, είτε μια επαγγελματική υποχρέωση.