Οι τάσεις στις διακοπές ποικίλουν και κατατάσσονται κατά κύριο λόγο σε δυο κατηγορίες. Στις διακοπές εκείνες που θα διαρκέσουν μόλις μερικές μέρες και σε εκείνες που μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν και αυτό αποτελεί καθαρά προσωπική υπόθεση του κάθε ατόμου, κάποιοι προτιμούν να φεύγουν σε διακοπές ανά τακτά διαστήματα και για λίγες μέρες κάθε φορά, και άλλοι προτιμούν να απολαύσουν μακροχρόνιες διακοπές, μια φορά μέσα στον χρόνο.

Παραδεισένιες Διακοπές

Όποια και αν είναι η επιλογή, και ειδικά όταν πρόκειται για προορισμούς που κατακλύζονται κυρίως από ομάδες και μέλη της υψηλής κοινωνίας οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες αυξάνονται και ο πήχης ανεβαίνει ψηλά.

Ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς, με άρωμα πολυτέλειας και υψηλών απαιτήσεων, αποτελεί και το Πόρτο Χέλι. Στα σημεία αυτά, που αποτελούν πόλο έλξης της αφρόκρεμας, αλλά και όσων επιθυμούν να απολαύσουν μια άλλη ποιότητα ζωής κατά τις διακοπές τους, οι παροχές και οι ανέσεις ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Πολλοί, δε, προτιμούν να προχωρήσουν στη βραχυπρόσθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση ενός διαμερίσματος, για μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων, μιας και δεν υστερούν σε τίποτα από τα υπερπολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία της περιοχής.

Διαμερίσματα με ιδιωτικές πισίνες ή συγκροτήματα ολιγάριθμων διαμερισμάτων με αποκλειστική χρήση της πισίνας για τους θαμώνες τους και μόνο, υπερπολυτελή σαλόνια με άνετους καναπέδες και οθόνες τελευταίας τεχνολογίας, υπνοδωμάτια με ανατομικά στρώματα για απόλυτη ξεκούραση, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, ελεύθερη και απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπαλκόνια με θέα σε βουνό ή θάλασσα, είναι μόνο μερικά από τα όσα έχουν να προσφέρουν τα διαμερίσματα στο Πόρτο Χέλι.

Για να προσδώσουν κύρος και να τελειοποιήσουν τις παροχές τους, πολλά διαμερίσματα έχουν εξελιχθεί, έτσι ώστε να παρέχουν και πρωινό ή ακόμη και γεύματα στην ιδιωτικότητα του διαμερίσματος, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Είτε, λοιπόν, επιλέξετε μια ολιγοήμερη διαμονή είτε θελήσετε να παρατείνετε τη διαμονή σας μέχρι τα πρωτοβρόχια, η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.