Το Πόρτο Χέλι αποτελεί ένα μικρό παραθαλάσσιο διαμάντι, στον κόλπο του Σαρωνικού, με ελάχιστο τοπικό πληθυσμό, αλλά με μεγάλη ζήτηση από επισκέπτες που έρχονται από όλον τον κόσμο και με μεγάλη φήμη για τις πολυτελείς διακοπές που προσφέρει.

Υπερπολυτελή ξενοδοχεία και πανέμορφα διαμερίσματα, δεσπόζουν παντού στην περιοχή, καλώντας τους επισκέπτες να το επιλέξουν για την ολιγοήμερη ή βραχυπρόθεσμη διαμονή τους.

Ιδιόκτητα διαμερίσματα και επαύλεις που σφύζουν από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τουριστικά καταλύματα που περιμένουν να υποδεχτούν το μεγάλο αριθμό επισκεπτών που θα περάσουν από τις εγκαταστάσεις τους, με την προσδοκία να τους υποδεχτούν ξανά την επόμενη χρονιά.

Μαγική Ομορφιά και Προσιτή Πολυτέλεια

Λόγω της φύσης του τουρισμού του, το Πόρτο Χέλι, θεωρείται χλιδάτος προορισμός. Το πρώτο ενδιαφέρον στο Πόρτο Χέλι, εκδηλώθηκε από γνωστές προσωπικότητες που κατέπλεαν με τα ιδιωτικά τους σκάφη για να χαρούν τα νερά και τις ομορφιές της περιοχής.

Η μεγάλη κινητικότητα που παρατηρήθηκε στην περιοχή, ώθησε στη δημιουργία διαμερισμάτων βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης ενοικίασης, τα οποία να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επισκεπτών της, οι οποίοι είναι, ως επί των πλείστων μέλη της υψηλής κοινωνίας και του προσεγμένου τρόπου ζωής.

Το Πόρτο Χέλι έχει κατακλυστεί από διαμερίσματα και επαύλεις υπέρτατης χλιδής και αίγλης, που προσφέρονται τόσο για ολιγοήμερες διακοπές όσο και για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές με βουτιές στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά της περιοχής, απολαμβάνοντας παράλληλα πολυτελείς διαμονές.

Τα διαμερίσματα, είτε προορίζονται για ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα, είτε για μια μεγάλη ανάσα πολλών ημερών, παραμένουν λειτουργικά και πρακτικά, εξυπηρετώντας και υπερβαίνοντας την κάθε σας ανάγκη.

Πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για να μαγειρέψετε με θέα στη θάλασσα ή στο βουνό, πολυτελή σαλόνια με αναπαυτικούς καναπέδες για να απολαύσετε την χαλάρωσή σας με ένα κρασί στο χέρι, μαγικές κρεβατοκάμαρες με άνετα στρώματα για ξεκούραστο ύπνο, μεγάλα μπαλκόνια για να δειπνήσετε υπό το φως των κεριών και όλα αυτά είτε θέλετε μια μικρή απόδραση, είτε μια μεγάλη ανάπαυλα.